Skarżysko-Kamienna, PL
Mieszkanie

Zakres opracowania: Projekt wnętrz mieszkania
Biuro projektowe: KUOO ARCHITECTS

Projekt: 2013
Powierzchnia: 105m2
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna, Polska

Mieszkanie w 4 piętrowym bloku w Skarżysko-Kamiennej. Wspaniała rodzina, która oddała nam w swoje ręce mieszkanie swojej czteroosobowej rodziny. Projekt od razu trafiony i zaakceptowany. Z przeprowadzonej ankiety wynikało, że czerń i biel z dodatkiem naturalnego drewna to dokładnie to czego oczekują Inwestorzy, a w tym czujemy się najlepiej. Przestrzeń kuchenna i jadalniana jest zdecydowanie większa niż salon ale to tutaj w toczy się życie rodzinne. Centralnym punktem domowego ogniska jest kuchenna wyspa, zaprojektowana tak aby kuchenny bałagan nie był widoczny dla domowników przebywających poza kuchnią.

Czarny stół i krzesła stanowią kompozycyjną przeciwwagę dla czarnej ściany z wysoką zabudową. Cegła plus kominek dodają ciepła i przytulności.

Prostota oświetlenia dopełnia projekt.